Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni yılda Grand Cevahir'de Hande Yener'e kimler gidiyor?

Goarth

Öne çıkan mesajlar

yaaa gitmezmiyiz babuş yaa,ama bilmiyaraam kaç kişi gidiceaaazzz...du bi ariim soriim frendslere...
-alooo kanki nbr taaat!cnm hande yenere geliomusunuooooaazz?hee eveaaat ben,girlfriendım,verengül,kukucan,gelirsen bi de sen...ha geliomusuuoooaaaan?taam biz seni alırııaaazzzz..baaayyss öpüldüüeeen!
taam canım 5 kişiyiz..nerde buluşuooooaaaz?[signature][hline]We are screaming for vengeance
The world is a manacled place
Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace

Sosyal ağlarda paylaş

gittim
gitmez olaydim demiyorum da grand cevahire de, bunu organize eden bilmemne cocuklarina da kafam girsin rezillikti organizasyon, yarin anlatirim simdi yattara[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok eğledim süperdi bunu yazarken kafam süper kusamıyorum yatamıyorum ondan bunu yazıyorum herşey süperdi taa ki vestiyerde ki sorun olana kadar bağırdım çağırdım aldım paltomu :) neyse süper geceydi :) masamıza gelen içkinin ve mezenin haddi hesabı yok süperdi loca kral :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde ordaydık hakikaten çok güzel bir geceydi..
Yanlız barı dağıttılar ne su kaldı ne votka ona sinir oldum.
Bi ara baktım millet şişeleri almış kemerlere geçirmiş takılıyorlar öyle.Hande yener ve Dj ler hakikatem müthişti.Eğlenceye uzun zamandır hasret kalmışız.Doydum diyebilirim...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...